Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Meer dan alleen zacht water

Wij leveren nog veel meer!
zacht water

Wij nemen samen met u een kijkje in ons assortiment!

Waarvoor kunt u bij “Consens-us, meer dan zacht water alleen” aankloppen? Dat is een goede vraag die we in dit artikel voor u behandelen. We nemen u mee op een korte reis door ons assortiment. We focussen ons op de kernproducten die ons bedrijf vormen, maar zullen ook kort bespreken wat we nog meer kunnen verzorgen.

Core Business: Waterontharders

Consens-us levert haar waterontharders op twee manieren aan de eindgebruiker: via de zakelijke markt en rechtstreeks aan de eindgebruiker. Voornamelijk verloopt onze distributie naar de zakelijke markt. Wij vervullen de rol van promotor en importeur van Hague Quality Water-producten voor de Nederlandse markt. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van hoogwaardige waterontharders aan uw klanten of wilt u er één voor uzelf? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over wie wij zijn? Lees dit blog: klik hier.

Trotste leverancier van Hague Quality Water International voor de Nederlandse markt

Assortiment waterontharders

Bij Consens-us werken we volgens een specifieke visie die we van de eigenaar hebben meegekregen: “keep it stupid simple”. Daarom is ons assortiment ook eenvoudig. Bij het adviseren van een model gaan we uit van een waterhardheid van 8 DH. In 90% van de situaties adviseren wij 2 modellen:

· De Micro series is geschikt voor 1 tot en met 4 personen en is ontworpen voor een waterverbruik van 200 tot 250 kuub per jaar.

· De Flex series is geschikt voor 5 tot 10 personen en is bedoeld voor een waterverbruik van 400 tot 450 kuub per jaar.

Voor restaurants, boerderijen, grote bedrijven en wasstraten bieden wij een groter model aan.

· De Extreme series is geschikt voor grote restaurants, boerderijen, grote bedrijven en wasstraten, met een waterverbruik van 1000 tot 1250 kuub per jaar.

Indien er behoefte is aan een nog groter systeem, kijken we naar maatwerk. We schakelen dan een van onze betrouwbare partners in om u te voorzien van goed apparaat op het gebied van grotere waterontharders. Door ons assortiment beperkt te houden, kunnen we vrijwel elke situatie voorzien van een passend waterbehandelingssysteem, zonder de klant in verwarring te brengen.

Zodra de klant heeft gekozen tussen groot en klein, heeft deze de keuze tussen ‘normaal’ en ‘pro’. Het verschil zit hem in de voorfilters. Het normale model heeft één voorfilter, terwijl het pro-model er twee heeft. Voorfilters verlengen niet alleen de levensduur van de waterontharder, maar ook van andere apparatuur. Als u een waterontharder zonder voorfilter heeft, raden we aan om deze extern te plaatsen. Daarnaast filteren ze verontreinigingen uit het water, afhankelijk van het type voorfilter.

Dit zijn de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een waterontharder uit ons assortiment. Bekijk volgende maand ons nieuwe blog “keuzehulp”, waarin we u helpen bij het selecteren van een geschikte waterontharder voor uw situatie. We zullen dan dieper ingaan op de technische aspecten en specificaties van elk apparaat.

Bijproducten

Laten we het nu hebben over “meer dan alleen zacht water”. Naast onze waterontharders hebben wij een klein assortiment met interessante bijproducten. Net als onze waterontharders zijn dit producten die water en duurzaamheid als centraal thema hebben.

QUOOKER

Als u nog nooit van Quooker heeft gehoord, dan wordt dat tijd. Dit is namelijk ‘de kokendwaterkraan van de wereld’.

“De kokendwaterkraan van de wereld”

Met een Quooker heeft u binnen 3 seconden kokend water, koud tintelend fris water en ijskoud water. Handig om pasta te koken, een theepot te zetten, verfrissende limonade of cocktails te maken, en nog veel meer. Quooker maakt het leven een stuk makkelijker, bespaart tijd en kan zelfs kosten besparen. Klinkt best aantrekkelijk toch?

Laten we het kort hebben over de achtergrond van Quooker: het bedrijf is de grondlegger van de ‘kokendwaterkraan’. Ooit begonnen als een idee in 1970 heeft het zich nu ontwikkeld tot marktleider in Nederland. Quooker is bezig met het uitbreiden van haar producten over de hele wereld en verovert minstens één land per jaar. Dit komt mede door de ongeëvenaarde kwaliteit van Quooker, mogelijk gemaakt door jaren van productontwikkeling.

Met een Quooker maakt u gemakkelijk uw groenten blancheren

Kwaliteit heeft bij Consens-us prioriteit. Een goedkope prijs staat vaak gelijk aan mindere kwaliteit, wat kan zorgen voor veel problemen! Dit is de reden waarom wij Quooker in ons assortiment hebben opgenomen. Het is een prachtig, duurzaam product met een rijke Nederlandse geschiedenis. Net als bij ons draait het bij Quooker om kwaliteit dit is waarom wij dealer zijn voor Quooker.

De andere reden dat wij Quooker verkopen is dat het apparaat gebruikmaakt van leidingwater en daarom kan lijden onder de kalk die in het water zit. Daarom adviseren wij onze klanten en iedereen met een Quooker ook om een waterontharder aan te schaffen. Hierdoor gaan niet alleen uw Quooker en andere apparaten langer mee, maar bespaart u ook aanzienlijk op de onderhoudskosten. Lees meer over besparen met een waterontharder in dit blog: klik hier.

Ozonwater (ACQUA3)

Misschien is het u al opgevallen, maar bij Consens-us zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Onlangs hebben we kennisgemaakt met een product dat synoniem staat voor duurzaam schoonmaken: Ozonwater

Ozonwater is een revolutionaire en veelbelovende oplossing voor schoonmaken en desinfecteren, waarvan de voordelen doorgaans opwegen tegen de nadelen. Het biedt niet alleen een schonere omgeving, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

In samenwerking met partners presenteren wij met trots de ACQUA3, een innovatief product dat gebruik maakt van de kracht van ozonwater. Het doel is eenvoudig: bedrijven en huishoudens voorzien van een kosteneffectieve, efficiënte en duurzame oplossing voor schoonmaken.

De kracht van Ozonwater. De rookoven zou volgens de chefs niet schoon te krijgen zijn. Beetje Ozonwater en een doekje en hoppa!

Verander de manier waarop u schoonmaakt en draag bij aan een duurzame toekomst. Ontdek de ACQUA3 op onze website, waar u informatie kunt vinden over specificaties, een demonstratie kunt aanvragen en een offerte kunt verkrijgen.

In dit blog kunt u meer lezen over natuurlijk en duurzaam schoonmaken met de ACUQA3: klik hier.

Maak de overstap naar een schonere toekomst met ACQUA3 – waar innovatie en duurzaamheid samenkomen!

RO-Systeem (Osmose water)

Reverse osmosesystemen zijn het meest bekend van de glazenwasser, die het gebruikt omdat het vlekkeloos opdroogt. Er wordt soms beweerd dat met een waterontharder dingen vlekkeloos opdrogen, maar dat is een misvatting! Water bestaat uit veel meer dan alleen kalk. Een waterontharder verwijdert alleen de kalk uit uw water, niet meer en niet minder. Hoewel onze systemen het water ook deels filteren, blijven er nog veel andere stoffen achter in het water. Daarom zal het water niet vlekkeloos opdrogen.

Meestal komt er Osmose water uit de borstels die de glazenwassers gebruiken om de ramen te wassen

Water is de essentie van het leven en toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater is cruciaal voor onze gezondheid en welzijn. In de zoektocht naar de zuiverste vorm van drinkwater zijn verschillende methoden ontwikkeld om water te zuiveren, waarvan omgekeerde osmose (RO) één van de meest effectieve en veelzijdige is. Lees ons blog over het meest zuivere water! Hierin gaan we dieper in op RO-water en ontdekken we waarom het steeds populairder wordt. Klik hier.

Door het gebruik van een RO-systeem kunnen verschillende waterproblemen worden aangepakt, zoals hard water, hoge niveaus van opgeloste stoffen, smaak- en geurproblemen, en verschillende verontreinigingen. Het resultaat is helder, schoon en smakelijk drinkwater dat geschikt is voor consumptie en andere toepassingen. RO-systemen worden vaak gebruikt in woningen, commerciële gebouwen en industriële toepassingen waar hoogwaardig gezuiverd water vereist is.

Wat nog meer?

De drie bovenstaande producten zijn de sterren van ons assortiment en waar wij om bekend staan. Maar ons assortiment houdt daar niet op. Wat kunnen wij u nog meer bieden?

Waterfilters

Naast waterontharders en RO-systemen kunnen wij als waterbehandelingsexpert ook andere typen filtersystemen en bijbehorende filters leveren. Denk hierbij aan voorfilters, carbonfilters en koolstoffilters. Deze filters kunnen de smaak van het water verbeteren door chloor en grove onzuiverheden uit het water te filteren.

Koolstof staat bekend om de eigenschap dat het andere stoffen aan zich kan binden en wordt daardoor ook voor filtering gebruikt. Een actief koolfilter gebruikt specifiek behandelde koolstof die enorme hoeveelheden stoffen uit je leidingwater kan halen.

Een ander voorbeeld van een water filtersysteem is de HYDRON. De filosofie van Hydron is om moleculair zuiver water van omgekeerde osmose filtersystemen tot een krachtige anti-oxidant te maken, dat voldoet aan alle parameters die door Claude Louis Vincent, een franse Hydroloog zijn beschreven in zijn boek ‘Bio-Elektronic

Een Hydron water filtersysteem, voor zuiver drinkwater met toegevoegde mineralen!

Onze waterontharders filteren het water ook al deels.Standaard worden zand en vuildeeltjes tot 20 micron uit het water gefilterd. De Pro-modellen hebben zelfs een KDF-filter tegen bijsmaken, bacteriën, chloor en opgeloste metalen.

Luchtzuivering

Consens-us richt zich voornamelijk op de kwaliteit van water. Wij zien de luchtkwaliteit steeds meer achteruit gaan. Ook krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook oplossingen voor luchtkwaliteit bieden.

Wij willen een partner van ons introduceren die actief is onder de naam Clearozone®. Clearozone specialiseert zich in de kwaliteit van lucht!

Net als Consens-us streeft Clearozone naar een bepaalde kwaliteitsstandaard op het gebied van innovatie en het handhaven van de luchtkwaliteit . Voor meer informatie over de mogelijkheden en kwaliteiten van luchtzuivering kunt u terecht bij Clearozone®.

Heeft u een goed beeld?

Wij hopen dat dit artikel u een duidelijk beeld heeft gegeven van waar het bij Consens-us vooral om draait en wat wij nog meer te bieden hebben.

Samengevat:

Waterontharders vormen onze kernactiviteit. Wij zijn een premium Quooker-dealer, mede-dealer van Acqua3, en kunnen voor u het zuiverste drinkwater verzorgen met behulp van RO-systemen. Daarnaast bieden wij diverse soorten voor- en nafilters op het gebied van waterbehandeling. Tot slot hebben wij een unieke partner die, in tegenstelling tot ons, gespecialiseerd is in luchtbehandeling voor een optimale en gezonde leef- en werkomgeving.

Heeft u ergens hulp bij nodig, dan horen wij dat graag. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke kennismaking, onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Dit soort dingen staan centraal bij ons en vormen de kernwaarden van ons bedrijf!

Bent u ook geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie!