Bij deze enige uitleg omtrent het onderhoud aan de waterontharder.

U kunt geheel vrijblijvend kiezen voor jaarlijks onderhoud door Consens-us. Daarmee blijft u verzekerd van een feilloos werkende machine en zuiver drinkwater.

Bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen dat:

  • De machine jaarlijks ( op afspraak ) wordt nagelopen en er wordt daarbij ook gekeken of de werking nog conform de richtlijnen en woonsituatie is.
  • De machine wordt gedesinfecteerd.
  • Bij eventuele vragen en/of problemen tussendoor, kunt u ten allen tijde een beroep doen op Consens-us en wij zullen u dan z.s.m. een oplossing bieden.
  • Daarnaast verlenen wij bij het onderhoud de service om voor het komende jaar zout voor u mee te nemen. U bent daarmee verzekerd van het juiste zout wat belangrijk is voor een perfecte werking van de machine**.

Wilt u onderhoud aanvragen dan kan dit middels onderstaand formulier:

* Wij kunnen deze uitgebreide garantie alleen hanteren indien onze eigen onderhoudsmonteurs het onderhoud hebben uitgevoerd, laat u onderhoud door een andere partij uitvoeren dan geldt de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, aanvullende garantievoorwaarden: Installatie dient conform handleiding te zijn uitgevoerd, het gebruikte zout dient geschikt te zijn voor waterontharders.

**Niet bij het onderhoud inbegrepen zijn de kosten van het regeneratiezout á € 6,95 incl. BTW per zak van 10 kg.