Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Een Creatieve Oplossing voor Zacht Water bij Brownies & Downies

Creatieve Oplossingen, Tevreden Klanten.

Brownies & Downies Lelystad.

Vorige maand stonden we voor een uitdaging bij Brownies & Downies in Lelystad. Dankzij de snelle hulp van SSK Calamiteiten konden we de oude waterontharder vervangen. Maar zoals vaak het geval is, bracht een ogenschijnlijk aantrekkelijk ‘blauw tankje’ ons meer problemen dan oplossingen.

De ingang van Brownies & Downies.

Installatie puzzel: Van Vaatwasser naar het Hele Pand

Het ‘blauwe tankje’ functioneerde niet meer zoals het hoorde, en de installatie bleek verre van eenvoudig. Het systeem was slechts aangesloten op de vaatwasser, wat betekende dat alleen deze van onthard water werd voorzien. Het ontbreken van een kruipruimte leek het onmogelijk te maken om het hele pand van zacht water te voorzien.

De geplaatste waterontharder.

Koos’ Creatieve Oplossing

Hier kwam onze monteur Koos in actie. Met zijn creativiteit bedacht hij een slimme oplossing: de afvoer van de ontharder leiden via het systeemplafond naar de airco-afvoer, 4 meter omhoog en nog een paar meter verder. Dankzij Koos zijn vindingrijkheid kon het hele pand genieten van zacht water.

Een goed stel gereedschap, kon de klus wel klaren!

Het Resultaat: Kalkvrij Genieten

Het eindresultaat? Een restaurant waar geen kalk meer te vinden is. De eigenaar is uiterst tevreden over onze service en de verrichte werkzaamheden. Dit is precies waar we het allemaal voor doen.

Kalkvrij water door het hele pand.

Kosten en Toewijding aan Klanttevredenheid

Hoewel onze producten en diensten misschien wat duurder zijn, hebben we goede redenen hiervoor. Deze installatie bewijst dat kwaliteit en creativiteit hun vruchten afwerpen. En wat betreft de extra kosten in deze situatie? Die nemen wij en Koos voor onze rekening, als bewijs van onze toewijding aan klanttevredenheid.

Een klant die tevreden is, vindt bij ons altijd een plek in het juiste hart.

Conclusie: Wij Denken Voor U, Met U, en…

Bij ons gaat het verder dan alleen installaties. We denken voor u, met u, en doen er een schepje bovenop. Deze situatie bij Brownies & Downies laat zien waar onze kracht ligt – in creatieve oplossingen, tevreden klanten, en de garantie van kwaliteit.

Bent u ook geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie!