Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Consens-us als uw leverancier

Kwaliteit en prijs gaan bij ons altijd samen!
Consens-us - Leverancier van waterontharders

Wij doen ons werk al meer dan 25 jaar met een glimlach op het gezicht!

Vandaag helpen wij u graag om een keuze te maken voor uw leverancier van een waterontharder! Als u dit artikel leest bent u waarschijnlijk al wel zover dat u voor een waterontharder wilt kiezen. Daarom gaan we het hebben over het feit dat als u voor Consens-us kiest u niet kiest voor goedkoop maar voor kwaliteit en service. De prijs ligt hoger bij ons maar zo ook de lat!

Hoe hoog legt u de lat voor uw apparatuur?

Waarom is Consens-us anders dan andere?

Met een rijke geschiedenis van 25 jaar in waterontharders en waterbehandeling staat Consens-us B.V. bekend als een pionier en marktleider in de Nederlandse waterbehandelingsindustrie. Als erkende importeur voor de Nederlandse markt van hoogwaardige Amerikaanse waterontharders, hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van de beste waterbehandeling oplossingen aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Onze kernactiviteit omvat het zijn van de hoofdleverancier van Waterboss-producten, een prominente naam in de wereld van waterontharders. Door onze lange exclusieve samenwerking met Hague Quality Water – onze Amerikaanse fabriek met meer dan zes decennia aan expertise – garanderen wij producten van topkwaliteit die voldoen aan de strenge eisen van de hedendaagse markt. 

Onze trouwe partner!

Onze klantenkring bestaat voor 80% uit zakelijke relaties en 20% uit particulieren, wat getuigt van ons vermogen om zowel op grote schaal als op maat te leveren. Onze dienstverlening wordt ondersteund door een deskundig serviceteam van vijf monteurs, aangeboden via onze servicepartner Spekschate, waardoor wij altijd klaarstaan voor onderhoud en service.

Hoewel Consens-us B.V. een groot begrip is in de markt, zijn we trots op ons kleine, maar toegewijde team! Wij vinden dat persoonlijk contact en een klantgerichte benadering erg belangrijk is. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze service en waarderen de feedback van onze klanten ten zeerste.

Voor onze zakelijke klanten bieden wij niet alleen uitmuntende producten, maar ook ondersteuning op het gebied van verkoop en kennis. We denken actief mee over hoe onze afnemers onze producten naar hun klanten kunnen vergroten en verbeteren. Dit partnerschap is de kern van onze zakelijke filosofie.

Gevestigd in Zwolle, zijn we altijd bereikbaar voor vragen, advies of een persoonlijk gesprek over hoe we u van dienst kunnen zijn.

Een samenwerking tussen Consens-us en Hague van meer dan 20 jaar!

Waarom onze waterontharders anders zijn dan die van andere

Consens-us B.V. heeft met haar geavanceerde waterontharders de markt revolutionair veranderd. Onze unieke kenmerken onderscheiden ons van alle andere apparaten in de sector, dit maakt ons een ongeëvenaarde keuze voor zowel particuliere als zakelijke behoeften.

Het hart van de ontharders: de Harskern!

  1. Gepatenteerde Technologie en Zelf Gefabriceerde Onderdelen: Onze ontharders zijn niet alleen uitgerust met een US-patent op de techniek, maar ook voor 98% vervaardigd onder het dak van onze fabriek in Amerika. Dit zorgt voor een perfecte afstemming en integratie van onderdelen, wat resulteert in superieure kwaliteit en prestaties die simpelweg niet te evenaren zijn door andere merken.
  2. Bewezen Ionenwisselingstechniek: Gebruikmakend van de eeuwenoude, beproefde techniek van ionenwisseling, bieden onze ontharders een efficiënte en betrouwbare oplossing voor waterbehandeling, waardoor ze een tijdloze keuze zijn.
  3. Geavanceerde Ingebouwde Voorfilters: De Coneco ontharders zijn standaard uitgerust met een uniek zelfreinigend voorfilter dat tot 20 micron filtert, wat beschermt tegen zand, vuil en andere opgeloste stoffen. De geavanceerde Pro varianten bevatten een extra filter dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen of verminderen van chloor en oplosbare zware metalen, wat de levensduur van de ontharder verlengt en voorkomt dat bacteriën en verontreinigingen de tank bereiken.
  4. Uitzonderlijke Doorstroming: Onze ontharders hebben een unieke duims doorstroming, wat resulteert in minimale of geen drukverlies, een eigenschap die haast niet wordt gevonden in andere ontharders op de Nederlandse markt.
  5. Slimme Besturing: Een intelligent computersysteem maakt het mogelijk de ontharder aan te passen aan specifieke situaties, waardoor gebruikers een op maat gemaakte waterbehandelingservaring krijgen. De besturing van de Flex Pro gaat zelfs zover dat die uw water verbruik in de gaten houdt en op basis daarvan berekening maakt.
  6. Gebruiksgemak met Ingebouwde Bypass: De hoogwaardige ingebouwde bypass maakt het mogelijk om met een eenvoudige draai aan de knop over te schakelen op hard water, wat extra gemak biedt mocht het nodig zijn.
  7. Duurzame Behuizing: De weerbestendige behuizing zorgt ervoor dat onze ontharders in diverse omgevingen kunnen worden geplaatst, wat bijdraagt aan hun veelzijdigheid.
  8. Overloopbeveiliging: Een ingebouwde overloopbeveiliging garandeert dat de ontharder altijd zijn water kwijt kan, wat de veiligheid en betrouwbaarheid verhoogt.
  9. Innovatieve Harstank: De harstank van onze ontharders bestaan uit een unieke tweedelige constructie en een geïntegreerd kleppenhuis. Dit zorgt voor ongekende zorgt voor een efficiëntere zoutconsumptie en voorkomt uitputting van een deel van het hars. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in zoutverbruik in vergelijking met normale waterontharders.

 

Voorbeeld: met uw standaard waterontharder bent u met een gezin van 4 en een gemiddelde hardheid van 8 DH 100 kg zout nodig. Met onze ontharders bent u in dezelfde situatie 40 tot 50 kg zout nodig

Voor een gedetailleerd inzicht in de kwaliteit en het verschil met normale ontharders, kunt u de volgende video bekijken:

Conclusie

Kiezen voor Consens-us betekent kiezen voor 25 jaar aan expertise in waterontharders en waterbehandeling. Onze geschiedenis, gecombineerd met het gebruik van geavanceerde technologieën, plaatst ons niet alleen aan de top van de Nederlandse markt, maar vestigt ook nieuwe standaarden voor waterkwaliteit en klanttevredenheid.

Onze waterontharders onderscheiden zich op verschillende manieren. Ze zijn doordrenkt met Amerikaans vakmanschap en expertise.

Ons toegewijde team, ondersteund door onze servicepartner Spekschate, staat altijd paraat om u te ondersteunen met deskundig onderhoud en service.

Of u nu een zakelijke partner of particuliere consument bent, de keuze voor Consens-us B.V. is een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde waterbehandeling. Wij gaan verder dan de norm!

Kies voor de toekomst met Consens-us B.V. en ontdek de transformatie van waterbehandeling. Maak vandaag nog de keuze voor de onovertroffen kwaliteit van Coneco waterontharders.

Bent u ook geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie!