Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Ozonwater: De kracht van natuurlijk schoonmaken

Bent u al bekend met de bijzondere techniek van Nanobubbels?

Schoonmaakmiddelen, chemicaliën, ontvetter, remreiniger etc. Vanaf nu alleen water!

Ozonwater is een fascinerende en innovatieve oplossing voor schoonmaken en desinfecteren. Het biedt tal van voordelen, maar het is belangrijk om alles in overwegingen te nemen!

Voordelen van Ozonwater:

Chemicaliënvrij Schoonmaken

Een van de meest gewaardeerde voordelen van ozonwater is het vermogen om schoon te maken en te desinfecteren zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Dit betekent een gezondere en veiligere omgeving.

Milieuvriendelijk

Ozon is een natuurlijk voorkomende stof, en het gebruik van ozonwater draagt bij aan duurzaamheid door het verminderen van schadelijke chemische residuen en afval.

Efficiëntie

Ozonwater is buitengewoon effectief bij het doden van bacteriën, virussen en schimmels. Het vereenvoudigt schoonmaakprocessen aanzienlijk, wat tijd en moeite bespaart.

Besparingen

Door geen dure schoonmaakmiddelen en chemicaliën te hoeven aanschaffen, bespaart u geld op schoonmaakbenodigdheden. Bovendien kan ozonwater de noodzaak van meerdere reinigingsproducten elimineren.

Veelzijdigheid

Ozonwater kan in verschillende sectoren worden gebruikt, wat de veelzijdigheid ervan benadrukt. Het is geschikt voor gebruik in de horeca, gezondheidszorg, voedselverwerking, landbouw en meer.

Geen Residuen

Omdat ozon zichzelf omzet in zuurstof na desinfectie, blijven er geen schadelijke reststoffen achter op gereinigde oppervlakken.

Een gehele badkamer kunnen ontkalken in 5 tot 10 minuten met Ozonwater. Hierboven de douchekraan, before and after!

Overwegingen en Mogelijke Nadelen:

Veiligheid

Terwijl ozonwater veilig is voor schoonmaakdoeleinden, kan het in geconcentreerde vorm irriterend zijn voor de luchtwegen en de huid. Het is belangrijk om de juiste procedures te volgen en de blootstelling te minimaliseren.

 Investering in Apparatuur

Het genereren van ozonwater vereist speciale ozonatoren, wat een initiële investering kan vereisen. Hoewel deze apparaten zichzelf vaak op lange termijn terugbetalen, is het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Regelgeving

De regelgeving met betrekking tot ozonwater kan variëren, afhankelijk van uw locatie. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de plaatselijke voorschriften en normen.

Verdamping

Ozon is een instabiel molecuul en kan snel verdampen. Dit betekent dat ozonwater na verloop van tijd zijn effectiviteit kan verliezen als het niet onmiddellijk wordt gebruikt.

Het is een investering die u doet maar op den duur verdient Ozonwater zicht terug en zal u gaan besparen!

De Toekomst van Schoonmaken

Ozonwater blijft een revolutionaire en veelbelovende oplossing voor schoonmaken en desinfecteren, en de voordelen ervan wegen doorgaans op tegen de nadelen. Het is belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen bij gebruik en te voldoen aan de relevante voorschriften. Ozonwater biedt niet alleen een schonere omgeving, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Het is de moeite waard om de voordelen en overwegingen zorgvuldig af te wegen bij het overwegen van ozonwater als een alternatieve schoonmaakmethode.

Kies voor Ozonwater met oog op duurzaamheid!

ACQUA3: Het Nieuwe Tijdperk van Schoonmaken

In samenwerking met Tim Coronel presenteren wij met trots ACQUA3, een innovatief product dat gebruikmaakt van de kracht van ozonwater. Het doel is eenvoudig: bedrijven voorzien van een kosteneffectieve, efficiënte en duurzame oplossing voor schoonmaken.

De ACQUA3!

Wat Maakt de ACQUA3 Uniek?

Geschikt voor Alle Oppervlakken

ACQUA3 gebruikt ozonwater om alle oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren.

Indrukwekkende Ozonwater Productie

Met een capaciteit van 8 liter ozonwater per minuut is de ACQUA3 een krachtig reinigingsinstrument.

Veilig

De hoeveelheid Ozon die de ACQUA3 toevoegd aan het water is binnen de norm

Gebruik van Nanobubbels

De ACQUA3 maakt gebruik van Nanobubbels om ozonwater efficiënter in het water op te nemen.

Waarom Nanobubbels?

  1. Verhoogde OzonopnameNanobubbels zorgen voor een verhoogde opname van ozon in het water.
  2. Betere Bedekking van OppervlakkenZe zorgen voor een betere bedekking van oppervlakken, waardoor een snellere en grondigere reiniging mogelijk is.
  3. Langer Behoud van OzonDankzij Nanobubbels blijft ozon langer behouden, wat de effectiviteit van het reinigingsproces vergroot.

Zo werken de Nano bubbels die de werking van de ACQUA3 zo uniek maakt!

Vergelijking met Traditionele Ozonapparaten

Vergeleken met traditionele ozonapparaten, zoals die van Tersano, biedt ACQUA3 een geavanceerdere technologie die effectiever is en geen schade toebrengt aan oppervlakken. Met ACQUA3 investeert u niet alleen in schoonmaken, maar ook in duurzaamheid en efficiëntie.

Ontdek de Toekomst van Schoonmaken met ACQUA3

Verander de manier waarop u schoonmaakt en draag bij aan een duurzame toekomst. Ontdek de ACQUA3 op onze website, waar u informatie kunt vinden over specificaties, een demonstratie kunt aanvragen, een offerte kunt verkrijgen of het product direct kunt bestellen.

Ontdek de ACQUA3, hier vindt u alle informatie!

Maak de overstap naar een schonere toekomst met ACQUA3 – waar innovatie en duurzaamheid samenkomen!

Bent u benieuwd naar de ACQUA3?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!