Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Hoeveel mensen hebben een Coneco waterontharder?

Wie, wat, waar en hoeveel.
hoeveel-mensen-coneco-nederland

De Coneco waterontharder wordt wereldwijd verkocht. In de fabriek rollen er 800 machines per week van de band om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen met een waterontharder en ongeveer 300.000 hiervan zijn al eigenaar van een Coneco waterontharder.

0
Coneco Installaties
wereldwijd
0
Nieuwe eigenaren
per week
Coneco Micro 0%
Coneco Flex 0%
Coneco Pro 0%

De fabriek waar de Coneco waterontarders worden gemaakt is gevestigd in de verenigde staten. Hier begon de verkoop van waterontharders aan particulieren al in de jaren 1900. Ionenwisseling is een techniek dat oorspronkelijk uit de farmaceutische industrie komt. Deze techniek is ingezet om hard water zacht te maken. Dankzij deze Amerikaanse oplossing kunnen miljoenen mensen genieten van alle voordelen van zacht water.

Veel kennis en ervaring komt ook uit de verenigde staten en is overgewaaid naar Europa. In Nederland is de waterontharder in opkomst en zijn er veel verschillende typen waterontharders beschikbaar.

Het aanbod op internet is erg groot, maar toch blijft de Conceo waterontharder een betrouwbare waterontharder van Amerikaanse kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring in ontwikkeling van waterontharders is de Coneco waterontharder een uniek en compleet systeem. Er zijn er inmiddels al meer dan 300.000 verkocht.

En dat is niet voor niets. De Coneco waterontharders hebben een gepantenteerd ontwerp waardoor wij als enige een compleet zelfreinigend systeem ontwikkeld hebben. U geniet hierdoor van meer dan alleen zacht water.

Naast zacht water geniet u met een Coneco waterontharder ook van zuiver water dankzij de ingebouwde zelfreinigende waterfilter. Deze is enkel en alleen (ingebouwd) beschikbaar in de Coneco series. U heeft geen aparte waterfilter meer nodig die u moet laten installeren en jaarlijks moet vervangen.

Ook hebben alle modellen een ingebouwde bypass van hoge kwaliteit. Geen enkele waterontharder heeft een bypass met zo’n simpele werking ingebouwd. In feite zijn er geen enkele waterontharder, naast de Coneco series, die uw water kunnen omleiden met een enkele draai.

Vrijblijvend waterontharder advies?

Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs, zij kunnen u helpen met al uw vragen.