Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Juni Actiemaand!

Geniet van extra voordeel

Gratis plaatsing t.w.v. €475 of Quooker CUBE cadeau!

Combi-Deal

Heeft u nog geen waterontharder of Quooker dan is het nu tijd om actie te ondernemen! In de Juni actiemaand bieden wij u een super leuke aanbieding!

Kiest u ervoor om een waterontharder en Quooker aan te schaffen dan krijgt u de keuze om dit geheel gratis te laten plaatsen of er een GRATIS CUBE systeem bij te nemen T.W.V €1100!

Samen vullen deze producten elkaar super goed aan. Beiden zorgen voor extra gemak, comfort, duurzaamheid en minder afval. Daarbij zorgt de ontharder er nog voor dat de nieuwe Quooker langer mee gaat samen met uw andere apparatuur!

coneco-micro-showcase
Bekijk de video

Tijdelijk €225 korting op de plaatsing van onze Coneco waterontharders!

Waterontharder

Een waterontharder wordt steeds meer een “standaard” apparaat in uw huis, net zoals een Quooker, koffiezetapparaat, warmtepomp en wasmachine. Het zorgt er ook voor dat deze apparaten een stuk langer mee gaan. Zo bespaart u op de onderhoudskosten en de aanschafkosten. U investeert in het huis en indirect ook in uzelf want er blijft uiteindelijk tijd en geld over voor andere dingen.

In deze maand maken wij de investering een stuk kleiner voor u in onze Juni ACTIEMAAND!

Plaatsing van uw nieuwe Quooker is geheel GRATIS!

Quooker Deal

Mocht u nog geen Quooker hebben in uw bestaande of net nieuwe keuken dan is het misschien nu tijd om daar eens over na te denken. Kijkt u eens verder dan het geld! Dit zijn de voordelen van een Quooker:

  1. Energiebesparing
  2. Minder plastic afval
  3. Gemak en comfort
  4. Waterbesparing
  5. Tijd besparing
  6. Plaats besparing

Wilt u een Quooker dan plaatsen wij hem geheel gratis voor u in onze Juni actiemaand!

(LET OP! Uw Quooker gaat langer mee met een waterontharder. Ook hoeft u deze niet te laten onderhouden om de 5 jaar. Natuurlijk geldt dit ook voor ander apparatuur dat gebruik maakt van leidingwater)

consens-us-quooker-fusion-rvs-3

Geen tot weinig kennis van waterontharding? Kom meer te weten over…

Onze waterontharder

Maak kalk kansloos met een waterontharder! Zie een waterontharder niet als een kostenpost maar als een investering. Uw apparatuur gaat langer mee, onderhoudskosten gaan omlaag, schoonmaak kosten gaan omlaag, huid raakt minder snel geïrriteerd, ect.

Ook een Quooker kan een investering zijn! zoek uit wat…

Ook een Quooker kan een investering zijn! Ga op reis en...

Een kraan heeft u nodig in de keuken dus waarom dan niet gelijk een Quooker? Drinkt u veel thee dan wordt u leven een stuk gemakkelijker. Maar ook koken kan makkelijker, denk aan direct kokend water om u pasta klaar te maken. En wat dacht u van Spa rood en Spa blauw zó uit uw keukenkraan?

Actievoorwaarden

  • Plaatsing van de waterontharder bedraagt €100 binnen een straal van 50 km. Buiten een straal van 50 km rekenen wij 30 cent vergoeding per km;
  • Plaatsing van de Quooker is geheel gratis binnen een straal van 50 km. Buiten een straal van 50 km rekenen wij 30 cent vergoeding per km;
  • Plaatsing van de Combi-deal is geheel gratis (als daarvoor gekozen is) binnen een straal van 50 km. Buiten een straal van 50 km rekenen wij 30 cent vergoeding per km;
  • Alle bestellingen die na 31 mei 2023 en voor 30 Juni 2023 worden geplaatst hebben recht op de actie korting.