Zout nodig voor uw waterontharder?

Dan bent u bij Consens-us Zwolle aan het juiste adres. Bij ons hebben wij altijd voldoende zout voor uw waterontharder in voorraad. U kunt deze bij ons AFHALEN tijdens onze openingstijden, wel is het verstandig om even te bellen voor u hierheen komt omdat wij regelmatig op locatie werkzaam zijn. Natuurlijk kunt u ook direct zout bestellen via de link hieronder, of onderaan deze pagina.

Wij leveren zout in zakjes van 10 kg, lekker handzaam. Wilt u samen met uw buren of familie een pallet zout kopen? Neem dan contact op met ons voor een passende prijsopgave.

Zakelijk afnemer zout?

Bent u zakelijk afnemer? Vraag dan vrijblijvend uw prijs op, doordat wij in grote aantallen inkopen kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.

zout voor uw waterontharder

Wij krijgen regelmatig de vraag of ieder zout geschikt is voor onze waterontharders, daar kunnen wij kort in zijn; nee en het gebruik van ‘verkeerd’ zout kan zelfs leiden tot slecht werken van de ontkalker tot zelfs defecten aan de machine. Vooral industrieel zout en zoutschilvers zijn erg slecht voor de ontharder. Ons zout is van de hoogste kwaliteit en speciaal geschikt voor onze ontharders.

Wij leveren zouttabletten van AXAL® Pro

De door ons geleverde AXAL® Pro zouttabletten garanderen dankzij hun perfecte eigenschappen dat uw ionenuitwisselingsinstallatie probleemloos kan functioneren.

AXAL® Pro zouttabletten overtreffen de eisen, die aan regeneratiezouten volgens EN 14805 type 1 en EN 973 type A worden gesteld: 

  • Zuiverheid
  • Oplosbaarheid
  • Vorm
  • Stabiliteit

Zuiverheid – voor een groot regeneratievermogen en een lange levensduur van de ontharder
AXAL® Pro zouttabletten bestaan uit zeer zuiver pannenzout met een natriumchloridegehalte van ten minste 99,9%.

Oplosbaarheid – geen resten in het reservoir voor de zoutoplossing
AXAL® Pro zouttabletten voorkomen dankzij hun hoge zuiverheid en oplosbaarheid storingen in de onthardingshars of geblokkeerde ventielen en stellen het vermogen tot ionenuitwisseling van de harsen veilig.

Vorm – geen klontering van het zout in het oplossingsreservoir
AXAL® Pro zouttabletten garanderen vanwege hun specifieke vorm en oppervlak de snelle vorming van een verzadigde zoutoplossingen en garanderen de vereiste circulatie van het water van de oplossing.
Dankzij de gepatenteerde vorm bezitten zij een optimale oplosbaarheid.

Stabiliteit – geen vorming van zoutbrij op de bodem van het zoutreservoir
AXAL® Pro zouttabletten worden met gelijkmatige persdruk geproduceerd, hetgeen een gecontroleerd oplosproces garandeert.

Voor meer informatie over het zout verwijzen wij u graag naar de producent.

Via het onderstaande formulier kunt u zout voor uw waterontharder bestellen. Na ontvangst van uw bestelling en betaling nemen wij uw bestelling in behandeling en zal deze verzameld worden door een van onze medewerkers.

Zodra uw bestelling klaar ligt voor u, krijgt u van ons een berichtje dat u deze kunt afhalen. (Wij bezorgen dus niet)

Zout voor waterontharder bestellenWaterontharder zout, 10 kg verpakking
€ 6,95


Totaal