Per direct zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur (M/V) die de onderhoudsbeurten bij de waterontharders van onze klanten kan uitvoeren.

Hoe ziet je dag er uit?

Je pikt de servicebus op bij kantoor zodat je op tijd bent bij je eerste afspraak om circa 8 uur.
Mooi op tijd meld je je bij de klant en vraagt of er bijzonderheden zijn waarna je de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitvoert.

Na het reinigen, controleren, desinfecteren en eventueel repareren van de machine vul je in overleg met de klant de zoutvoorraad aan, rekent af en ben je na maximaal een half uurtje klaar bij de klant en bel je de volgende klant om door te geven dat je onderweg bent.

Op deze wijze kun je ongeveer 6 tot 8 klanten per dag bedienen. Aan het eind van de werkdag (soms om 16:00, soms om 18:00) rij je terug naar kantoor neem je een bak koffie (of thee) en vul je je voorraad onderdelen en zout aan in de servicebus waarna je werkdag er op zit.

Overige werkzaamheden

Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat er service uitgevoerd moet worden aan een defecte machine, of dat er een nieuwe machine geïnstalleerd moet worden. Het zou mooi zijn indien jij na een goede inwerkperiode ook deze taken op je kunt nemen. Een beetje afwisseling in de werkzaamheden is ook leuk toch? In rustige periodes kun je overigens sowieso ingezet worden voor bezorging of op kantoor voor de planning.

Wat breng jij mee?

Omdat wij met onze tijd meegaan werken wij veel met digitale systemen, zoals de planning, crm en de facturatie, je dient dan ook enige feeling en/of ervaring met computers en apps te hebben aangezien je hier veel gebruik van zult maken.

Bij Consens-us vinden wij je opleiding of leeftijd niet belangrijk, wat wél belangrijk is voor ons is dat je gemotiveerd bent, zelfstandig kunt werken, technische aanleg hebt, goed met mensen kunt omgaan, commercieel kunt denken en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Jij bent immers het visitekaartje voor ons bedrijf bij de klanten.

Wat krijg je van ons?

Wij willen jou een jaarcontract aanbieden met een salaris op basis van de CAO Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen (obv 38 uur), 12 atv dagen, een smartphone van de zaak en een leuke functie in een klein team met veel zelfstandigheid.

Lijkt je dit een leuke job?

We zien je reactie plus CV graag vóór 15 september tegemoet via e-mail, mocht je nog vragen hebben dan kun je telefonisch of via email: info@consens-us.nl contact opnemen met Michel de With, manager bedrijfsvoering.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld