Coneco waterontharders van Consens-us

Met de CONECO Stroomloze waterontharder van Consens-us Zwolle bent u verzekerd van kalkvrij en zacht water.

De voordelen van CONECO waterontkalkers:

 • Geen kalkaanslag meer
 • Lekkere koffie en thee
 • Langere levensduur van uw apparatuur
 • Heel milieuvriendelijk
 • Verrassende energiebesparing
 • Veel minder schoonmaakwerk
 • Bespaar honderden euro’s per jaar
 • Een heerlijk zachte huid
 • Uw douche is eenvoudiger schoon te houden
 • 0 Stroomverbruik
 • Geen kans op computerstoringen
 • Zeer robuuste techniek met minder kans op storingen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen waterontharders, welke het meest geschikt is voor u is o.a. afhankelijk van uw waterverbruik (gezinssamenstelling) en de beschikbare ruimte, voor een juist advies kunt u contact opnemen met onze adviseur via email of telefoon.


Ontworpen naar de eisen en wensen van de installateurs en professionals in de waterbehandeling sector worden de CONECO waterontharders met de meest geavanceerde technologie uitgerust om installatiegemak en betrouwbaarheid te garanderen.
De CONECO besturingsklep, gemaakt van Noryl, heeft een volledig hydrolisch syteem en werkt zonder elektriciteit.
Het DIRECT ACCES systeem maakt programmering zeer eenvoudig en garandeert een juiste instelling. CONECO ontharders zijn uitgerust met het revolutionaire SAVING REGEN systeem.

Ontwikkeld voor huishoudelijk en commercieel gebruik, nemen CONECO waterontharders maar weinig ruimte in en zijn in staat tot korte regeneraties door het SPEED REGEN systeem. Tevens zorgt het HIGH FLOW systeem ervoor dat de machine 100% voldoet aan uw behoeften in uw huis en/of commerciële installaties. Standaard voorzien van Bypass: De standaard meegeleverde bypass garandeert dat de gebruiker het water kan kiezen welke op dat moment benodigd is. Tevens is de bypass voorzien van een hardheidmengklep.
Eenvoudig toegang tot zoutreservoir: Het zoutreservoir is door de schuifklep eenvoudig toegankelijk wat bijvullen simpel maakt. Ontwerp met EASYACCES klep: Het ontwerp van de CONECO apparatuur maakt onderhoud en installatie eenvoudiger.

Onze stroomloze waterontharder modellen:

coneco waterontharder

De Coneco 8 waterontharder is in de meeste gezins-situaties inzetbaar.

Deze ontharder blinkt uit door de robuuste kwaliteit, aansluitgemak, de compacte afmetingen en natuurlijk het feit dat deze ontkalker geheel stroomloos werkt.

U hoeft hierdoor geen stopcontact aan te leggen voor installatie en bij een stroomstoring werkt de waterontharder gewoon, geen probleem en natuurlijk zijn computerproblemen bij deze machine zonder stekker geen punt van aandacht.

Coneco 11 ontkalker

De CONECO 11 is geschikt voor grotere gezinnen, kantoren, enz. die op zoek zijn naar een milieubewuste waterontharder van een hoogwaardige kwaliteit.

Door de grotere harstank is heeft deze machine een doorstroom capaciteit van maar liefst 2,1m3 per uur.

Net als de CONECO 8 werkt deze ontkalker geheel stroomloos met alle bovengenoemde voordelen.