Consens-us

Waterontharders. Prijs al vanaf € 895,-

U bent hier

Home > Truus en Rob van der Laan

Truus en Rob van der Laan waterontharders klantervaringen MicroBoss Consensus Zwolle

"We hadden al enige jaren ervaring met een waterontharder in ons vorige huis. Voor ons was het vanzelfsprekend dat er in ons nieuwe huis ook een waterontharder moest komen. We hebben gekozen voor de MicroBoss 400 van Consens-us, die het beste bij ons gebruik en wensen aansluit.

We wonen hier nu al weer meer dan een jaar en de MicroBoss 400 heeft zijn eerste servicebeurt net achter de rug. Stilletjes, op de achtergrond van ons dagelijks leven doet hij zijn werk en toch merk je zijn aanwezigheid in alles. Hier in huis geen flacons met Antical of paarse flessen met Bang, oploszakjes met Sun-power, tabletten voor de vaatwasser, waterkoker, koffiezetter en noem maar op. De vaatwasser doet z'n ding op de economie stand, met een kwart aan wasmiddel, hetzelfde gaat op voor de wasmachine.

De servicemonteur van de CV stond versteld over de toestand van het inwendige "natte" deel van de ketel, geen spoortje van afzetting te vinden. De levensduur van alle apparatuur dat met water in contact komt wordt aanzienlijk verlengd en de onderhoudskosten worden tot een minimum teruggebracht.

Daarbij is het gebruik van zacht water voor ons als mens veel aangenamer en smakelijker. We hebben de ervaringen van andere gebruikers gelezen en kunnen ons daar volledig in vinden."

 

Truus en Rob van der Laan, Deventer

 

levensduur van alle apparatuur dat met water in contact komt wordt aanzienlijk verlengd en onderhoudskosten worden tot een minimum teruggebracht

 

 

Telefoonnummer telnr Consens-us bellen

gratis demonstratie; zien, ruiken, voelen, proeven

zout bestellen voor waterontharder Consens-us Zwolle

Contact

Consens-us

Lichterweg 6
(navigatie: Boeierweg)
8042 PW  Zwolle

038 477 4480

 

KvK: 05080372 Regio Zwolle

BTW nr: 815179170 B.01

IBAN: NL62 RABO 01278 41 253

Jurry Vrieswijk Margriet van der Sluis Consens-us waterontharders Zwolle.jpg