Consens-us

Waterontharders. Prijs al vanaf € 895,-

U bent hier

Home > Passagiersschip Josefien

 

Familie van der List Schip Josefien waterontharder Consens-us ZwolleOmdat we voor duurzaam gaan hebben we voor ons passagiersschip Josefien de waterontharder gekocht bij Consens-us. De waterontharder is nodig voor apparatuur als de vaatwasser en de combi-steamer. Maar ook lekker water, voor goede kwaliteit koffie en thee voor onze gasten, is voor ons belangrijk. Daarnaast wilden we natuurlijk ook geen kalkaanslag in de douches en de leidingen.

We hebben de waterontharder nu een paar weken en we merken de voordelen. Zelfs daar waar we het eerst niet echt bedacht hadden: we hebben bijv. veel minder zeep nodig. Niet alleen in de wasmachine maar ook bij het douchen. Als we nu de oude dosis shampoo of douchegel gebruiken duurt het echt lang voordat het weggewassen is.

De waterontharder draagt zeker bij aan een goed milieu, omdat de apparatuur langer meegaat en geen extra stroom gebruikt door de kalkaanslag. Daarnaast is er veel minder schoonmaakmiddel nodig.

 

 

Schip Josefien Zwolle passagiersschip hotel slaapschepenJosefien is een vrachtschip uit 1908 dat is omgebouwd tot passagiersschip voor 22 hotelgasten en 75 dagpassagiers. Josefien wordt gebruikt als hotel op locatie en voor fiets- wandel- en vaarvakanties in Nederland en dan met name Noord-Nederland en de Wadden.

We gaan voor duurzaam en willen zorgen voor een goed milieu: het schip is goed geïsoleerd, heeft ledverlichting, de restwarmte van de motor en generator zorgt voor verwarming van warm water. Het eten en drinken aan boord is zoveel mogelijk biologisch en streekgebonden. Kijk voor nog meer informatie op www.schipjosefien.nl.

 

Jaap, Esther & Leonard, ondernemersgezin met jong kind, Zwolle

 

De waterontharder draagt zeker bij aan een goed milieu en een lekkere bak koffie/thee

 

 

Telefoonnummer telnr Consens-us bellen

gratis demonstratie; zien, ruiken, voelen, proeven

zout bestellen voor waterontharder Consens-us Zwolle

Contact

Consens-us

Lichterweg 6
(navigatie: Boeierweg)
8042 PW  Zwolle

038 477 4480

 

KvK: 05080372 Regio Zwolle

BTW nr: 815179170 B.01

IBAN: NL62 RABO 01278 41 253

Jurry Vrieswijk Margriet van der Sluis Consens-us waterontharders Zwolle.jpg