Consens-us

Waterontharders. Prijs al vanaf € 895,-

U bent hier

Home > Familie Cremer

Goede service!

Uitstekende service waterontharder door Consens-us waterontharders ZwolleOp 3 oktober 2008 hebben wij een waterontharder laten installeren door Consens-us, toen nog gevestigd in Hasselt.
Wij besloten dit te laten doen, omdat wij graag minder kalk in het water wilden. Dit was een goed besluit want sinds de aanschaf van het apparaat hebben we helemaal geen last meer van kalkaanslag. Jaarlijks wordt het apparaat nagekeken op afspraak.
Vorige week maandag [redactie: sept 2013] was het apparaat helemaal ‘van slag’. Het apparaat bleef de hele morgen spoelen, zodat ik Consens-us maar heb gebeld.
Eerst kreeg ik telefonisch allerlei instructies om de computer in het apparaat weer te laten functioneren zoals het hoort. Maar helaas lukte dit niet en men beloofde dat de monteur gauw langs zou komen. Gelukkig was deze man dezelfde dag om 15.00 uur al present!
Het bleek dat de computer in het apparaat stuk was en daarom werd een nieuwe computer geïnstalleerd. Waarschijnlijk werd het computertje beschadigd door waterdruppels van de kraan boven de wasbak waarnaast de ontharder is geplaatst. Het nieuwe computertje is nu onder de kap geïnstalleerd zodat eventuele waterdruppels de boel niet meer kunnen beschadigen.
Gelukkig werd de nieuwe computer niet eens in rekening gebracht, maar, zoals gewoonlijk, alleen de onderhoudsbeurt. Fijn, dat alles zo snel weer voor elkaar was! Bedankt Consens-Us voor de goede service.

 

Familie Cremer, Coevorden

 

Gelukkig was de monteur dezelfde dag om 15.00 uur al present! En de nieuwe computer werd niet eens in rekening gebracht

 

 

Telefoonnummer telnr Consens-us bellen

gratis demonstratie; zien, ruiken, voelen, proeven

zout bestellen voor waterontharder Consens-us Zwolle

Contact

Consens-us

Lichterweg 6
(navigatie: Boeierweg)
8042 PW  Zwolle

038 477 4480

 

KvK: 05080372 Regio Zwolle

BTW nr: 815179170 B.01

IBAN: NL62 RABO 01278 41 253

Jurry Vrieswijk Margriet van der Sluis Consens-us waterontharders Zwolle.jpg