Consens-us

Waterontharders. Prijs al vanaf € 895,-

U bent hier

Home > Ervaringen klanten Consens-us

Advies Waterontharders en hard water
 

Meneer Cox over de WaterBoss Consens-us Zwolle

 

 • "We hebben veel kosten gehad in het verleden, door kalkafzetting."
 • "Nu hebben we én zacht water én alle geweldige voordelen er van."
 • "Alles dat ons beloofd werd is ook echt waar."

 

Fam. Cox, gezin met grote kinderen, Zwolle

 

We hebben veel kosten gehad in het verleden, door kalkafzetting

 

 

familie van Es over de WaterBoss, Genemuiden,

 

 • “Ik hoef mijn keukenapparatuur niet meer wekelijks te ontkalken, dat is zó fijn.”
 • “In de badkamer is geen kalk meer te vinden. Dat scheelt zoveel werk.”
 • “Het wasgoed is veel zachter. Da's genieten.”
 • “Het water smaakt veel lekkerder.”

 

Fam. van Es, gezin met jonge kinderen, Genemuiden

 

Het water smaakt veel lekkerder

 

 

 

"Tijdens onze vakantie in 2008 kwamen we voor het eerst in aanraking met onthard water. De eigenaar van de camping gesproken, die ons op de voordelen van het ontharde water wees. Contact gezocht met de leverancier van deze installatie, de firma Consens-us Na een gesprek wat de mogelijkheden waren, gekozen voor de waterontharder MicroBoss II WB400. Deze installatie vanaf 2008 in gebruik naar onze volle tevredenheid. We genieten nu dus al 6 jaar van de voordelen die het ontharde water ons geeft. Wij zijn zeer tevreden over de Firma Consens-us die jaarlijks de afspraak maakt wanneer ze langskomen voor het onderhoud aan de installatie."

 

 

Jan en Marjan Krom, Schagen

 

....We genieten nu dus al 6 jaar van de voordelen die het ontharde water ons geeft.....

 

 

Klantervaring waterontharder Consens-us Karin en Jacco van Essen Stadshagen kl

"Hallo,wij zijn Karin en Jacco van Essen woonachtig te stadshagen.

Wij hebben sinds anderhalf jaar [2012] een waterontharder van consens-us en na een lichte lekkage (kwestie van aandraaien) hebben we tot op heden er veel plezier van. Wij zijn hiermee bezig geweest omdat we het zat waren om o.a. de douche iedere week te moeten boenen. Niet even een kwestie van schoonmaken maar echt hard poetsen. Sinds we de waterontharder hebben hoeven we het alleen maar bij te houden. Praktisch geen kalkaanslag meer. Ook hebben we geen chemische schoonmaakmiddellen meer nodig wat een hoop geld bespaart. Wij kunnen het iedereen aanraden."

 

Karin en Jacco van Essen, Stadshagen

 

Ook hebben we geen chemische schoonmaakmiddellen meer nodig wat een hoop geld bespaart.

 

 

 

"Sinds een paar maanden hebben wij een waterontharder van Concens-us in ons huis staan.  Sindsdien veel voordelen ervaren. Hier enkele: 

 • ► Koffie, thee en water smaken veel beter 
 • ► Koffiezetapparaat niet meer hoeven te ontkalken (voorheen toch zeker 1x per maand)
 • ► De was- en vaatwasmachine op lagere temperatuur laten draaien, en minder wasmiddel en alles schoon en fris
 • ► Onze badkamer ziet er beter uit, vooral de glazen douchecabine, geen kalkaanslag meer, dus geen boenwerk meer... 
Zo kan ik wel doorgaan... Dus voor ons alleen maar voordelen (nog geen nadeel kunnen ontdekken/ervaren). 
 
Nu we de ervaring met de waterontharder van Concens-us hebben, willen wij zeker niet meer zonder, eigenlijk hadden wij deze aanschaf al jaren eerder moeten doen. 
Wat betreft de installatie, die was heel netjes en snel verzorgd en het apparaat is netjes weggewerkt onder onze kapstok."

 

Annelies & Rob Groenendal, Stadshagen

 

....de installatie, die was heel netjes en snel verzorgd en het apparaat is netjes weggewerkt....

 

 

 

Familie van der List Schip Josefien waterontharder Consens-us ZwolleOmdat we voor duurzaam gaan hebben we voor ons passagiersschip Josefien de waterontharder gekocht bij Consens-us. De waterontharder is nodig voor apparatuur als de vaatwasser en de combi-steamer. Maar ook lekker water, voor goede kwaliteit koffie en thee voor onze gasten, is voor ons belangrijk. Daarnaast wilden we natuurlijk ook geen kalkaanslag in de douches en de leidingen.

We hebben de waterontharder nu een paar weken en we merken de voordelen. Zelfs daar waar we het eerst niet echt bedacht hadden: we hebben bijv. veel minder zeep nodig. Niet alleen in de wasmachine maar ook bij het douchen. Als we nu de oude dosis shampoo of douchegel gebruiken duurt het echt lang voordat het weggewassen is.

De waterontharder draagt zeker bij aan een goed milieu, omdat de apparatuur langer meegaat en geen extra stroom gebruikt door de kalkaanslag. Daarnaast is er veel minder schoonmaakmiddel nodig.

 

 

Schip Josefien Zwolle passagiersschip hotel slaapschepenJosefien is een vrachtschip uit 1908 dat is omgebouwd tot passagiersschip voor 22 hotelgasten en 75 dagpassagiers. Josefien wordt gebruikt als hotel op locatie en voor fiets- wandel- en vaarvakanties in Nederland en dan met name Noord-Nederland en de Wadden.

We gaan voor duurzaam en willen zorgen voor een goed milieu: het schip is goed geïsoleerd, heeft ledverlichting, de restwarmte van de motor en generator zorgt voor verwarming van warm water. Het eten en drinken aan boord is zoveel mogelijk biologisch en streekgebonden. Kijk voor nog meer informatie op www.schipjosefien.nl.

 

Jaap, Esther & Leonard, ondernemersgezin met jong kind, Zwolle

 

De waterontharder draagt zeker bij aan een goed milieu en een lekkere bak koffie/thee

 

 

Ben en Anneke over de waterontharder van Consens-us Zwolle

 

 • "Heerlijk!  Ik hoef de gootsteen nooit meer schoon 'te schuren' "
 • "Ik hoef nooit meer het ontkalkingelement van de koffiemachine te vervangen."

 

Anneke en Ben, Zwolle

 

Heerlijk!  Ik hoef de gootsteen nooit meer schoon te 'schuren'

 

 

Goede service!

Uitstekende service waterontharder door Consens-us waterontharders ZwolleOp 3 oktober 2008 hebben wij een waterontharder laten installeren door Consens-us, toen nog gevestigd in Hasselt.
Wij besloten dit te laten doen, omdat wij graag minder kalk in het water wilden. Dit was een goed besluit want sinds de aanschaf van het apparaat hebben we helemaal geen last meer van kalkaanslag. Jaarlijks wordt het apparaat nagekeken op afspraak.
Vorige week maandag [redactie: sept 2013] was het apparaat helemaal ‘van slag’. Het apparaat bleef de hele morgen spoelen, zodat ik Consens-us maar heb gebeld.
Eerst kreeg ik telefonisch allerlei instructies om de computer in het apparaat weer te laten functioneren zoals het hoort. Maar helaas lukte dit niet en men beloofde dat de monteur gauw langs zou komen. Gelukkig was deze man dezelfde dag om 15.00 uur al present!
Het bleek dat de computer in het apparaat stuk was en daarom werd een nieuwe computer geïnstalleerd. Waarschijnlijk werd het computertje beschadigd door waterdruppels van de kraan boven de wasbak waarnaast de ontharder is geplaatst. Het nieuwe computertje is nu onder de kap geïnstalleerd zodat eventuele waterdruppels de boel niet meer kunnen beschadigen.
Gelukkig werd de nieuwe computer niet eens in rekening gebracht, maar, zoals gewoonlijk, alleen de onderhoudsbeurt. Fijn, dat alles zo snel weer voor elkaar was! Bedankt Consens-Us voor de goede service.

 

Familie Cremer, Coevorden

 

Gelukkig was de monteur dezelfde dag om 15.00 uur al present! En de nieuwe computer werd niet eens in rekening gebracht

 

 

Wim Kats Stadshagen over waterontharder Consens-us Zwolle

 

"Net verhuisd naar een mooi nieuw huis in Stadshagen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en dan die vlekken! We moesten echt flink poetsen om alles weer schoon en vrij van kalkvlekken en -strepen te krijgen. We zijn ons gaan verdiepen in het fenomeen waterontharder. Wat we ontdekten was dat er veel oplossingen zijn: van magneten op de waterleiding tot aan hele simpele waterontharders. Meestal gaat het hier om een primitieve en verouderde manier van waterontharden.

 

Wij hebben dus heel bewust gekozen voor een kwalitatief uitstekende machine: de MicroBoss van Consens-us. Consens-us levert een waterontharder die volledig in eigen beheer gefabriceerd wordt en daarmee een ontharder voor een gunstige prijs.

 

En de voordelen? Het zijn er echt veel; om een paar te noemen:

 • ► geen kalkaanslag meer en dus hoeven we geen elektrische apparaten meer te ontkalken
 • ► het water is vriendelijker voor onze al wat oudere huid
 • ► we gebruiken veel minder zeep in allerlei apparaten thuis
 • ► de vaatwas draait een veel korter programma en ook nog eens met veel minder poeder

De waterontharder van Consens-us is voor ons in één woord: geweldig!"

 

Echtpaar Kats, Stadshagen

 

De waterontharder van Consens-us is voor ons in één woord: geweldig

 

Truus en Rob van der Laan waterontharders klantervaringen MicroBoss Consensus Zwolle

"We hadden al enige jaren ervaring met een waterontharder in ons vorige huis. Voor ons was het vanzelfsprekend dat er in ons nieuwe huis ook een waterontharder moest komen. We hebben gekozen voor de MicroBoss 400 van Consens-us, die het beste bij ons gebruik en wensen aansluit.

We wonen hier nu al weer meer dan een jaar en de MicroBoss 400 heeft zijn eerste servicebeurt net achter de rug. Stilletjes, op de achtergrond van ons dagelijks leven doet hij zijn werk en toch merk je zijn aanwezigheid in alles. Hier in huis geen flacons met Antical of paarse flessen met Bang, oploszakjes met Sun-power, tabletten voor de vaatwasser, waterkoker, koffiezetter en noem maar op. De vaatwasser doet z'n ding op de economie stand, met een kwart aan wasmiddel, hetzelfde gaat op voor de wasmachine.

De servicemonteur van de CV stond versteld over de toestand van het inwendige "natte" deel van de ketel, geen spoortje van afzetting te vinden. De levensduur van alle apparatuur dat met water in contact komt wordt aanzienlijk verlengd en de onderhoudskosten worden tot een minimum teruggebracht.

Daarbij is het gebruik van zacht water voor ons als mens veel aangenamer en smakelijker. We hebben de ervaringen van andere gebruikers gelezen en kunnen ons daar volledig in vinden."

 

Truus en Rob van der Laan, Deventer

 

levensduur van alle apparatuur dat met water in contact komt wordt aanzienlijk verlengd en onderhoudskosten worden tot een minimum teruggebracht

 

 

Telefoonnummer telnr Consens-us bellen

gratis demonstratie; zien, ruiken, voelen, proeven

zout bestellen voor waterontharder Consens-us Zwolle

Contact

Consens-us

Lichterweg 6
(navigatie: Boeierweg)
8042 PW  Zwolle

038 477 4480

 

KvK: 05080372 Regio Zwolle

BTW nr: 815179170 B.01

IBAN: NL62 RABO 01278 41 253

Jurry Vrieswijk Margriet van der Sluis Consens-us waterontharders Zwolle.jpg